maanantai 22. syyskuuta 2014

Päivät 21-23 (part 2) Tätä ruuan määrää ei usko örkkikään

Hei,

Ruokavalion noudattaminen menossa päivässä 3 ja voi herran jestas tätä ruuan määrää. Teki tiukkaa jo viikonloppuna, kun mutustelu jakautui tasaisemmin, mutta nyt kiireisenä työpäivänä se vasta homma onkin, ku töistä tullessa tilanne on, että vielä pitää syödä välipala, päivällinen ja iltapala. Puh. Ja voin kertoa, että ei oo nälkä. Kuulemma tässä mun ruokavaliossa on vaan 1600-1800 kaloria. Uskomatonta. Se on hirveä kasa ruokaa. 

Kanahärpäke tekovaiheessa, laskeskelin vihannesten määriä, että sain niitä yhtä paljon kuin kanaa.

Mun kroppa tietenkin kapinoi nyt tätä vastaan. Tälle viikolle oli tulossa pudotusta sellaiset puoli kiloa, mutta se otti sitten takapakkia, että kiikun sitten edelleen siinä -2 kilossa. No katastelemme miten tämä tästä jatkuupi. Tällä hetkellä tuntuu, että jos tämä ruokavalio alkaa toimia, niin se varmaan perustuu siihen, että sä alat inhota syömistä ja ruokaa, koska sitä tulee ihan liikaa :D Ei kyllä tulisi mieleenkään syödä herkkuja, kun tekee tiukkaa syödä ohjelman mukaisetkaan ruuat. Muutenkin oon yllättynyt, miten hyvin mä oon pärjännyt herkkujen suhteen. Vaikka tätä ruokavaliota täydellä yrityksellä on takana nyt vasta 3 päivää, niin ehkä se sitten on se välipala, joka on tehnyt eroa. Kun se välipala on ollut kuvioissa mukana jo pari viikkoa. 

 
 Kanahärpäke valmis. Siellä alla on ihan liian iso kasa riisiä. Yök. Se oli kuivaa härpäkkeestä huolimatta. Jos ihmettelette kasvisten määrää, niin itse härpäkkeestä on siis jo puolet kasviksia.

Liikunnassa jäin taas yhtä aamulenkkiä vajaaksi. Tällä viikolla en aio jäädä, tämähän on virallisesti ensimmäinen viikko kahdeksasta viikosta ja tarkoitus on yrittää noudattaa ohjelmaa mahdollisimman tarkasti. Edellisen postauksen kirjoitusvirheen sijasta ohje olisi siis 80% pyrkiä noudattamaan. Uskon, että se onnistuupi. Ja pakko mainita, että kuntopiiri oli jo eilen paljon siedettävämpi. Ei pyörryttänyt läheskään yhtä paljon, enkä ollut ihan niin kipeä tänään. 

 













 Aamupala näistä aineksista (vihreessä purkissa marjoja) ja wrum wrum. Huomaa muuten, miten helpolla ruokapäiväkirjasta meinaa jäädä aineita. Oon pannut sekaan siis myös ihan pikkutilkan maitoa.

Ruuasta vielä todettakoon, että tää on hieman työläämpää aikaisempaan verrattuna sikäli, että nyt kaikki on pakko valmistaa itse ja vielä punnita. Mutta kierrän parhaani mukaan ongelmaa valmistamalla kerralla satsin, ettei tarttis päivittäin punnita kuin ne vihannekset. Esimerkiksi seuraaville päiville värkkäsin lihapullia ja lohkoperunoita. Kun ottaa huomioon, mitkä määrät meni valmistukseen (800 g jauhelihaa ja 520 g perunaa), niin lopputulos on, että yhden aterian koko on 2 lihapullaa ja 6 lohkoperunaa. Plus raejuusto ja vihannekset.

 
 Törkeä ruokamäärä näkyy myös jääkaapissa. Se on täysi. 

Lauantai:
- aamupala: smoothie (rahkapurkki, marjoja, puolikas banaani), aamupillerit (d-, b- ja omega3)
- lounas: riisiä 30 g, kanahärpäkettä (kana, sipuli, paprika, chili), 30 g raejuusto, 100 g edestä tomaattia ja salaattia
- välipala: proteiinijuoma, luumu, 15 g pähkinöitä
- päivällinen: sama kuin lounas
- iltapala: rahkaa, heraproteiinijauhetta, iltapillerit (omega3, magnesiumsitraatti)

Sunnuntai:
- aamupala: smoothie (rahkapurkki, marjoja, puolikas banaani, soijalesitiiniä 1 rkl, psylliumkuitua 1 tl, vettä), aamupillerit
- lounas: sama riisi + kanahärpäke + kasvikset + raejuusto ku lauantaina
- välipala: proteiinijuoma, luumu, 15 g pähkinöitä
- päivällinen: riisi + kanahärpäke + kasvikset + raejuusto
- iltapala: rahkaa, heraproteiinijauhetta, iltapillerit

Maanantai:
- (8.30) aamupala: smoothie (yllä kuvattu sisältö. Tää on mun uusi vakioaamupala), aamupillerit (d-, b-, omega3)
- ( 13.30) lounas: riisi + kanahärpäke + raejuustoa + porkkana 
- (17.30) välipala: proteiinijuoma, luumu, 15 g pähkinöitä
- (20.00) päivällinen: riisi + kanahärpäke + raejuustoa + porkkana
- (24.00?) iltapala: marjoja, rahkaa, iltapillerit (omega-3, magnesiumsitraatti)

Liikunnat:
- lauantai: 5 km aamulenkki
- sunnuntai: 5 km aamulenkki ja illalla lihaskuntoharjoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti