lauantai 16. kesäkuuta 2012

Päivät 88 ja 89, leffailta ystävän kanssa

Tässä oli taas vaihteeksi pari epäuskon päivää välissä, kun kaiken teki oikein, mutta paino silti nousi. Huh, onneksi se kuitenkin kääntyi nyt laskusuuntaan ja saatan saada tästä sittenkin "kunnollisen viikon" eli pudotuksen akselille 500 g - kilo. Kunhan vaan selviän tästä lauantaista ja sunnuntaista, mitkä on mulle leimallisesti aina vaikeimmat päivät.

Eilen oli huippua, kun vietettiin ystäväni kanssa leffailtaa ja se onnistui ilman mättöjä. Ystäväni karppaa kans ja hänellä on häät tulossa, joten tavoite pienentyä on yhteinen ja se helpotti luonnollisesti yhteisen sävelen löytämistä herkku-asioissa.

Ystäväni taiteili meille mansikkarahka-annokset ja kuten kuvasta huomaatte, lopputulos oli oikein herkullinen taideteos. Mikä saikin minut pohtimaan, että pitäisi varmaan itsekin silloin tällöin panostaa vähän enemmän arjen sallittuihin herkkuihin ja niiden ulkonäköön.

Mun arjen vakioherkku on se yksi pala tummaa suklaata. Teellä tai ilman. Mutta mulla on myös sellainen "sheikkeri" ja ihanat pirtelölasit, joten voisi olla ihan paikallaan joku päivä taikoa itselleen pirtelö.

Työpaikan saamis-projektillakin menee kai edelleen hyvin. Ne testit on ensi viikolla ja sitten pitäis saada tietää vielä kesäkuun puolella lopputulos.Ois kyllä niin huippua päästä tästä "en tiedä yhtään mitä teen kuukauden/ 3 kuukauden/ vuoden päästä"-tilanteesta.

Loppukesästä ois ollut toisen ystävän häät Sveitsissä, mutta no bonus, kun saattaa olla työsuhde silloin. Tänään soitti yksi partioihminen ja kysyi voinko osallistua vuoden päästä järjestettävään partiotapahtumaan ja selvitellä asioita jne. Ja sillekin joutui sanomaan, että kun ei tiedä vielä, että missä sitä on :( Jotenkin inhottavaa, että kaikesta joutuu kieltäytymään, ku on potentiaalinen mahdollisuus, että on töissä. Mutta on myös mahdollista, että ei ole töissä ja sittenhän pyörittelet peukaloitasi kotona ja mietit, että taas missattiin yksi juttu. Niin kuin esimerkiksi just tällä hetkellä käynnissä olevat ystäväni polttarit (sen sveitsissä asuvan). Niihinkin osallistuminen/osallistumattomuus oli yhden sortin eipäs-juupas-touhua, ku silloin ku se päätös piti tehdä, näytti vielä siltä, että oisin päässyt osallistumaan niihin häihin. Ja sitten tuli tää nykyinen hässäkkä... Huoh. Noh, kun tästä päästään, oon tosi iloinen.

Torstain ruuat:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, pellavansiemeniä, 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos lassakaa
- välipala: 75 g kylmäsavulohta
- iltapala: omena kuorineen

Perjantain ruuat:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista ja vähän kermaa
- lounas: annos lassakaa
- välipala/iltapala: kuppi teetä mustana, mansikkarahkaa, kermavaahtoa, < 10 tuoretta mansikkaa (osa annoksessa, osa leffan katsomisen ohessa), macadamia pähkinöitä ja pari lasia maustettua kivennäisvettä

Tällä kertaa ei tämän ihmeellisempää raportoitavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti