perjantai 18. toukokuuta 2012

Päivät 60 ja 61

Edelleen herkutta mennään :) Tein torstaina taktisen liikkeen ja katselin isän luona (siellä on canal +) Suomen puolivälieräpelin ja sillä välin veljeni ja äitini katsoivat äidin luona leffaa ja kun minä en ollut siellä, niin he saivat syödä herkkuja elämänsä kyllyydestä. Minkä he myönsivätkin tehneensä :D Haa, eli mä en todellakaan ole perheen ainut herkkuaddikti, oon vaan ainut, jolla ne herkut jää vyötärölle. 

Tällä viikolla olen omalta osaltani "korkannut" sitten Santahaankin. Mikäli joku ei tiennyt, niin se on kaupunkimme urheilumaasto ja siellä on passelisti 3, 6 ja 10 kilometrin pururadat. Santis sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä kodistani, joten tuonne hurauttaa äkkiä pyörälläkin. Tällä viikolla olenkin juossut veljeni kanssa kahdesti kutosen ja yhden kerran kävellyt äidin ja veljen kanssa kympin. Santis on myös lähellä isän kotia (1 km), josta veljeni kulkee tuonne ja äiti asuu noin 500 m päässä tuolta.

Santis on tosi mukava siitä, että se on noin luonnonläheinen paikka. Tänäänkin siellä tuoksui ihanalta sateen jälkeen! Pitää ottaa täysi hyöty tuosta ennen kuin hyttyset hyökkäävät. Veljen juoksuvauhdillahan ne eivät haittaisi, mutta mä köpöttelen vielä niin hiljaa, että meinaa olla uhkaavaa. 

Ruokapuoli on sitten taas sitä samaa vanhaa. Kyllä olen kaavoihin kangistuva syömisten suhteen, mutta mikäs tässä, kun paino tippuu :D

Torstain syömiset:
- aamupala: 1 dl boysenmarjoja, partista, 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos lassakaa
- välipala: kuppi teetä mustana ja 10 g tummaa suklaata
- illallinen: 2,5 dl tomaattikeittoa, vähän aurajuustoa ja proteiinipatukka (katson sen sallituksi nyt, kun tuossa keitossa ei ollut kaloreita kuin 60 ja se ei ois pelkästään pitänyt juurikaan nälkää)

Perjantain murkinat:
- aamupala: 1 dl mustikoita (jes! ei enää niitä pahoja marjoja), partista, pellavansiemeniä ja 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos lassakaa
- välipala: kuppi teetä mustana ja 10 g tummaa suklaata
- illallinen: 1 sipuli, kebabia, chilikastiketta ja salsaa

Tää oli nyt taas tällainen raskas toinen ruoka, mutta mulla oli vatsassa outo olo, jota luulin ensin janoksi (join litran vettä, ei mennyt ohi) ja sitten näläksi, joten söin tämän. Ei näemmä ollut kyllä nälkäkään, sattuu edelleen. 

Sattuminen alkoi jo itse asiassa ollessani lenkillä tänään. Veljelleni totesin, että on se kumma miten voi tulla vatsalihakset kipeäksi juoksemisesta, mutta ei tää nyt siltäkään enää tunnu. Juostessa tuli tänään toinenkin ihmetuntemus. Rupesi nimittäin yhtäkkiä puristamaan rintakehästä aivan todella (syke oli siinä vaiheessa 185, mutta se oli kyllä ollut koko ajan yli 180). Ei siinä lopulta mitenkään käynyt, mutta hetken olin aivan varma, että pyörryn justiinsa. En tiedä mikä oli. Toivottavasti ei tule uudestaan, ei ollut hääviä. No, vatsa on edelleen kipeä syystä X.

Musta on ihana, kun tulee kevät ja kesä, niin pääsee taas valokuvaamaan. Rakastan valokuvaamista ja luonnossa on niin paljon enemmän kuvattavaa, kun ei ole lunta tiellä :D Nytkin löysin tällaisia hassuja juttuja, en tiedä mitä ne ovat, mutta olivat kiven päällä ja näyttivät sympaattisilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti