tiistai 22. toukokuuta 2012

Päivät 62-64

Viivästy vähän tämän kirjoittaminen, kun sunnuntai-iltana en ehtinyt ja maanantaina meni koko päivä työhaastattelussa ja autossa istumisessa. Joka tapauksessa, herkuttoman viikon painonpudotukseksi tuli hurjat -1,9 kiloa ja pudotustahti on näin ollen lähes kilo per viikko, kun tarkastelee koko tätä yhdeksää viikkoa. Laskin, että jos tällä vauhdilla jatkuisi, pääsisin tavoitepainooni joulukuussa. Miettikää, niin kauan vielä vaikka olisi kilo/vk -tahti. 

Lauantain murkinat:
- aamupala: 1 dl mustikoita, partista, pellavansiemeniä, 2 tl heraproteiinijauhetta ja 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos kinkkukiusausta (peruna korvattu kesäkurpitsalla)
- iltapala: valkohomejuustoa, aurajuustoa ja macadamiapähkinöitä

Sunnuntain murkinat:
- aamupala: 1 dl mustikoita, partista, pellavansiemeniä, 2 tl heraproteiinijauhetta, 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos kinkkukiusausta
- välipala: kuppi teetä mustana ja 10 g tummaa suklaata
- iltapala: proteiinijuoma veteen, valkohomejuustoa, aurajuustoa, macadamiapähkinöitä ja omena kuorineen

Maanantain murkinat:
- aamupala: 1dl mustikoita, partista, pellavansiemeniä, 2 tl heraproteiinijauhetta, 1 tl kookosöljyä
- lounas: jäi välistä (koska työhaastattelu kesti ennakoidun puolentoista tunnin sijaan 6 tuntia putkeen)
- iltapala: 30 cm kanateriyakisubi (vaalea leipä, kanateriyakia, juustoa, southwest-kastiketta, jäävuorisalaattia, punasipulia, paprikaa, oliiveja, jalapenoja ja herkkukurkkua) ja 4 dl coca-colaa.

Siinä, kun edellisestä syömisestä oli reippaat 10 tuntia ja piti syödä subwayssa paikan päällä, niin en sitten viitsinyt ottaa salaattia. Valitettavasti kokojyvä-vaihtoehdot olivat loppu, joten leipäkin oli sitten vaaleaa laatua. Ja koska sprite zero maistuu aivan hirveältä, otin sitten juomanikin "täyssokerisena". Mutta nää on tällaisia poikkeustilanteita. Yleensä sitä pystyy ennakoimaan ja valitsemaan järkevät vaihtoehdot. Subin kanssa muuten huomasin, että mahalaukku on kai pienentynyt. Nyt tuli kylläinen olo jo 3/4 leivästä syötyäni. Viimeksi kun söin subin, niin pystyin kyllä syömään koko homman ilman, että tuli kylläistä oloa heti.

Maanantaina siis jälleen käyty työhaastattelussa. Oli kyllä erikoisin työhaastattelu koskaan, koska tuo kesti tosiaan 6 tuntia ja sisälsi mm. mensan äö-testin. Josta sain tyylilleni tyypillisesti huolimattomuusvirhettä vaille mensa-tason tulokseksi :D Se oli oikeasti mulla jo peruskoulussa matikan kokeissakin, osasin aina kaikki vaikeimmat jutut, mutta harvoin sain ihan täysiä pisteitä, koska tein jonkun typerän huolimattomuus virheen. 

No joka tapauksessa, vielä pitää ilmeisesti tehdä joku tehtävä ja käydä persoonallisuus- ja luonnetesteissä. Melkoista tämä työnhakuprosessi! Ei niinkö riitä täydellinen hakemus, haastattelu ja suosittelijat. Tarttee vielä selviytyä näistä testeistä. Ja ehkä valituksi tulemisenkin jälkeen vielä seurata toimitusjohtajan matkassa 3 päivää, ennen kuin saa allekirjoittaa työsopimuksen. Toisaalta nyt on kuitenkin kyse vakituisesta työpaikasta, että ehkä siksi pitää tällainen "mylly" käydä läpi.

Haastis oli vähän yllättäen oulun yliopiston kirjastossa, joten kun me veljen kanssa varattiin ajomatkaan hyvästi aikaa ja oltiin paikalla tuntia ennen, niin kerettiin käyskennellä ympäri yliopistoa ja tutkia läpi myös eläinmuseo. Siellä oli tuollainen iso täytetty karhu (+ monta muuta eläintä). Ja kyllä, tuo on suomalainen karhu! Muistinkin juuri, että en halua kohdata tuollaista metsässä vapaana. Mä oon 171 cm pitkä, päätelkää siitä karhun korkeus.

 Viime viikon liikunnat jäivät lopulta näihin. En saanut aikaiseksi kahvakuulaa, joten painopiste oli nyt aerobisissa jutuissa. Pitää tällä viikolla koittaa petrata sen kuulan kanssa, ettei aivan lihakset katoa tässä laihduttaessa. Tänään kuitenkin ajattelin käyväni juoksemassa ja mahdollisesti pyöräilemässä, koska tuolla on niin upea sää ja mulla on uusi juoksutakki! Se oli kyllä hyvä löytö. Oon pidemmän aikaa miettinyt, että sellainen pitäis hommata, kun vähän nihkeää juosta joku tuulipuvuntakki päällä. 

Se mun tuulipuvuntakki on siis sellainen "kestän vettä ja tuulta ja olen tarkoitettu lähinnä vaeltamiseen ja partiotouhuihin"-takki. Nyt sitten löysin anttilasta alennusrekistä pinkin (taas!) adidaksen juoksutakin 30 eurolla. Sinne vaan sitten kerrospukeutumista sään mukaan, niin se käy plus kahdestakymmenestä noin miinus kymmeneen. Eli aika lailla maaliskuusta joulukuuhun, riippuen nyt tosin missä päin Suomea sattuu asumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti