torstai 24. toukokuuta 2012

Päivät 65 - 67

Huh, onpas nyt ollut hässäkkää, ku ei ole edes tätä kerennyt päivittää. Huomaan, että on vaikeahkoa muistaa ruokia ulkoa, kun kirjoitusväli menee kolmeen päivään. 

Taas ylilaadukas kuva, kun ei ole ketään muuta pitämässä kameraa eikä toisaalta mitään paikkaa mihin sen sai järkevästi laitettua. Toisaalta oon myös huomannut, että tarkennus menee päin mäntyä, jos siinä pisteessä mihin aiot mennä seisomaan, ei ole säätämishetkellä mitään mihin kamera tarkentaisi.

Mutta kuvasta kuitenkin välittynee pääasia. Mun uusi juoksutakki. Joka nyt taas sattuu olemaan pinkki :D Siis oikeasti, olisin varmaan ottanut minkä värisen vaan, kun sattui löytymään omaa kokoa adidaksen takki 30 eurolla. Tää on sopivan kevyt ja omaa kaksi vetoketjullista taskua, yksi avaimille ja yksi iPodille. Tuon näköisenä mä sitten kirmailen menemään milloin missäkin :) Jos tulee niin kuuma kesä kuin luvataan, pitäis ehkä vielä hommata jotkut juoksushortsit. Toistaiseksi nuo tuulipuvunhousut on kuitenkin olleet jees.

Sitten niitä ruokatouhuja.

Tiistaina:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, pellavansiemeniä, 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos kinkkukiusausta
- iltapala: omena kuorineen

Keskiviikkona:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, pellavansiemeniä, 1 tl kookosöljyä
- lounas: annos kinkkukiusausta
- iltapala: omena kuorineen, proteiinijuoma veteen tehtynä, vähän aurajuustoa

 Sit ois niinku tää torstai. Päivä jolloin ruuat on niin "kermaperse"-laatua, että tässähän vallan unohtaa laihduttavansa :D (kuvassa on siis erinomainen syy laihduttaa karppaamalla! Toi on aivan ideaalinen ruoka karpille. Siinä on proteiinia, rasvaa ja vihanneksia)

Tänään siis:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, pellavansiemeniä, 1 tl kookosöljyä
- lounas: savustettua lohta, lämpimiä kasviksia ja bearnise-kastiketta
- iltapala: 75 g graavilohta ja noin 80 g kylmäsavulohituorejuustoa

Varsin kalapainotteista siis ja huomenna on identtiset ruuat. Syynä oli se, että käydessäni kaupassa, löysin sekä savulohta että graavilohta -50% hinnalla. Kalan ollessa terveellistä (mistä tulikin mieleen, damn, unohdin ostaa lisää omega-3 pillereitä) ja hyvänmakuista, ostan sitä aina kun sitä saa halvalla. 

Ja koska kala oli kylmää, niin oheen valmistin sitten pakastevihanneksista pannulla voissa paistamalla lämpimän lisukkeen ja kuorrutin ne bearnise-kastikkeella, että ne menisivät paremmin alas :D On vielä hieman totuttelemista lämpimien kasvisten makuun, mutta tää oli ihan jees sekoitus. Parsakaalia, porkkanaa, keltaista porkkanaa ja neulapapuja.

Tää oli nyt myös aika rasvapitoinen ateria, mutta sellaiselle lienee tarvetta, koska viimeisten ehkä 5 päivän ajan mulla on ollut paljon enemmän nälkä kuin aiemmin. Mietin, että olinkohan aiemmin ketoosissa ja liusuinko siitä pois jostain syystä vai mikä? Joka tapauksessa, nyt siis kunnolla enemmän rasvaa ja vähemmän hiilareita (eli illalta jätetty hedelmä pois), että korjaantuu tilanne. 

Niin joo ja sitten piti mainita se, että maanantain paino alitti nyt ensimmäistä kertaa sen lukeman, mihin mä pääsin ennen jouluna alkanutta retkeä hiilarimaahan. Eli tästä eteenpäin kaikki on sitten "uutta ennätystä". Tosin paino otti välittömästi lähes kilon takapakkia sen maanantaisen 30 cm parmesan-oregano-subin takia. Sehän oli vaaleaa leipää (joka oli pakko valita, koska kokojyvä oli loppu) ja turmiollisinta mahdollista mulle. Nyt sitten tässä saa taas pudotella niitä pois, täytyypi katsoa tuleeko tälle viikolle miten pudotusta. Toisaalta viime viikko oli niin huikea, ettei tälle viikolle edes tarttis tulla paljon. Puoli kiloakin riittää :)

2 kommenttia:

  1. Jos kokojyvä on loppu, niin kannattaa ottaa kaurahunaja. Se on kokojyvää kauralla ja hunajalla. :D

    VastaaPoista
  2. joo mä kysyin sitäkin, mutta niillä oli vaan vaaleita leipiä jäljellä :(

    VastaaPoista