keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Päivät 44 ja 45

No niin, vappu takana ja nyt pitänee ottaa kunnolla ryhtiliike oikeaan suuntaan. 

Vappupäivänä, eli tiistaina nimittäin meni:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, 1 tl kookosöljyä
- lounas: naudan ulkofilettä, jäävuorisalaattia ja vesimelonia
- välipala: 6 metriä lakritsaa (niitä mitä saa aina torilta), 5 munkkia ja simaa
- iltapala: palanen leipäjuustoa

Tänään puolestaan:
- aamupala: 1 dl vadelmia, vähän partista 
- lounas: annos lassakaa, 10 g tummaa suklaata
- iltapala: 75 g graavilohta ja omena kuorineen

Kävin tässä iltasella tekemässä loppuviikon ruokaostokset ja voi elämänkevät kun houkutti ihan liikaa makeat herkut. Mieli tekisi maistaa miltä maistuu se fazerin uusi mansikka-vanilja-maitosuklaa, mutta kun sitä saa vain 200 g levynä ja en usko "suklaanhallintani" kanssa olevan vielä siinä pisteessä, että voisin ostaa noin isoa levyä maitosuklaata ja syödä sitä vain palasen tai pari päivässä, kuten tiedän eräiden hoikkien ihmisten tekevän.

Olen edelleen varsin tyytyväinen sipsivieroitukseeni, mutta nyt pitää katsoa tarkasti, ettei vähään aikaan mene muuta kuin 10 g tummaa suklaata päivässä, jos sitäkään.

En tiedä johtuiko se noista munkeista vai tämänpäiväisestä työhaastattelusta (mä en jännitä mitään ikinä niin paljon kuin työhaastatteluja), mutta vatsa oli tänään tosi kipeä. Ja oikeastaan eilen illallakin oli aika paha olo. Mutta pakko se on myöntää, että ne vadelmasydämet ja mustikkatassut oli ihan taivaallisen hyviä! Seuraavaa vappua odotellessa... Mulla on näitä muutamia juhliin liittyviä ruokia, joita syön vain asianomaisen juhlan yhteydessä. Pääsiäisenä suklaamunia, vappuna munkkeja ja simaa, juhannuksena lättyjä ja halloweenina omenapiirakkaa. Muuten en siis syö niitä ollenkaan, juurikin siksi että noissa on hillittömästi hiilareita.

Mietiskelin tässä myös, että mistä johtui, että viime viikolla paino meni varsin mukavasti alas, vaikka siellä oli herkuttelua jos jonkinmoista? Joko kyse oli jumin jälkeisestä humahtamisesta tai sitten siitä, että söin enemmän, kun siellä oli iltaruokina muun muassa sitä tomaattikeittoa ja kebablihaa. Ostin sitten kaupasta tällekin viikolle aavistuksen verran enemmän ruokaa illoiksi. Vaikka nyt en kyllä oo varma, kummassa on enemmän kaloreita, 75 g lohta vai 1 proteiinijuoma... Lohi oli kuitenkin taas 50% alennuksessa, niin pitihän sitä ostaa.

Nyt iltakävelylle veljen kanssa :) Hyvä puoli siinä, että hän tuli kesäksi kaupunkiin, nyt on kiritystä liikuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti