maanantai 30. huhtikuuta 2012

Päivät 42 ja 43 och Glada Vappen!

Jee, vappu! Se ainoa puolitoista päivää vuodessa, kun voi vetäistä päähänsä tuon ei kenellekään sopivan valkolakin. Minun lakkia koristaa Lakimiesliiton kokardi ja yritin siitä ottaa kuvan, mutta tuo 24 karaatin kulta kimmeltelee siihen malliin, ettei se oikein onnistunut. Ei voi mitään. Mietiskelin kuitenkin tätä kuvaa katsellessani, että ei kai loppuunsa ihmekään, että pinkki on viime aikoina viehättänyt mua. Sehän sopii mulle tosi hyvin! Silmät näyttää supervihreiltä ja kasvot muutenkin jotenkin "valoisammilta" :)

Täytyy lähteä kyllä huomenna vielä jonnekin tuo päässä toikkaroimaan. Tänään käytiin veljen kanssa kaupungilla pyörimässä, Pedrinaksessa syömässä (nam!) ja sitten kuikuiltiin Länsipuistossa, kun siellä piti olla opiskelijatapahtuma. Tai ei kuulemma mitään suunniteltua, mutta kuitenkin. No siellä oli me kaksi ja 4 tuntematonta tyyppiä. Jes. Seistiin siellä aikamme enemmän tai vähemmän vaivautuneina ja lähdettiin pois. Veli palasi myöhemmin katsomaan, josko sinne olisi hänen tuttujaan ilmestynyt, minä vietin laatuaikaa Angry Birds Spacen kanssa :D Ihan vähäsen nakersi lukea kavereiden facebook-päivityksiä Rovaniemen vapusta, olisin niin halunnut sinne heidän seuraansa!

Päivän paras anti olikin siis tarjottavanaan Pedrinaksella. Olen monta vuotta ottanut tuollaisen annoksen, mikä veljellänikin tuolla on menossa, mutta tällä kertaa teki mieli niin paljon hampurilaista, että otin sitten sellaisen ja edes pientä "linjojen pelastamista" ajatellen otin salaatin ranskalaisten tilalle. En tiedä välittyykö se tuosta kuvasta, mutta se salaattikasa oli valtava.

Vapun kunniaksi nyt tullut otettua vähän rennommin.

Sunnuntaina:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, 1 tl kookosöljyä
- lounas: subwayn kanateriyakisalaatti + 5 keksiä
- iltapala: ei iltapalaa, koska söin lounaan vasta viiden jälkeen

Maanantaina:
- aamupala: 1 dl vadelmia, partista, 1 tl kookosöljyä
- lounas: hampurilainen ja salaattia
- välipala: 1 siideri, 1 munkki ja 3 pientä cupcakea
- iltapala: proteiinijuoma ja omena kuorineen

En ole nyt näissä ruokapäiväkirjoissa maininnut aiemmin, mutta ostin vapun johdosta 2 litraa simaa. Sen kaloreista en oikeastaan tiedä muuta kuin että niitä on, koska ainesosaluettelo alkaa: vesi, sokeri, fariinisokeri... Niin ja sitten äidille ostettiin 3 litraa simaa, jotka vedetään kolmeen kurkkuun. Sima ei todellakaan ole mitään laihduttajan juomaa, kuten ei mikään muukaan vedestä, maustamattomasta teestä tai kahvista poikkeava, mutta edelleen, sama logiikka kuin pääsiäisenä. Vappuna voi vähän herkutella asiaan kuuluvilla jutskilla, kunhan yrittää pitää kohtuutta mukana. Pakko kuitenkin todeta, että onneksi vappu on vain 2 päivää. Vappuaatto ja vappupäivä. Joulu, joka herkutteluineen (ainakin kaupan mainosten, facebookin, pikkujoulujen jne. perusteella) saattaa alkaa jo marraskuussa, on ihan killeri niille, jotka yrittävät vahtia linjojaan. Onneksi jouluun on vielä matkaa. 

Viime viikko oli kuudes viikko tässä mun elämäntapamuutoksessa ja sen liikunnat näyttivät tuolta. Painottuivat vähän loppuviikkoon. Torstaina oli tarkoitus käydä juoksemassa, mutta mut kutsuttiinkin kahden tunnin varoitusajalla partioviikon tapahtumaan, jossa meni pari tuntia lapsille ritsan käyttöä ohjaten ja trebuchetella (en tiedä miten se kirjoitetaan, no sellainen katapultti kuitenkin) ammuttuja perunoita hakien. 

Sunnuntaina olisi teoriassa pitänyt tehdä kahvakuulatreeni, mutta kas kun kävelylenkki aurinkoisessa säässä kiinnosti enemmän... 

Painoa tippui tällä kuudennella viikolla loppuunsa 800 g. Se on ihan jees tulos ja yhdessä viime viikon kanssa näille kahdelle viikolle tulee pudotusta yhteensä kilo ja sekin on vielä ihan jees tulos. 

Ihmettelin tässä muuten, että olen ollut nyt puolitoista kuukautta ilman sipsiä. Siis oikeasti, on varmaan useampi vuosi siitä, kun viimeksi olen onnistunut olemaan niistä näin kauan erossa. Tämä on aika hyvä juttu, sillä sipsit olivat about mun suurin ongelma, koska pidin (okei, pidän edelleen) niistä tosi paljon ja niitä yleensä tuli syötyä aika paljon, kerta-annos vähintään 150 g. Nyt kun sais vielä siivottua noita makeita juttuja pois, kun niitä on tässä viime aikoina mennyt melkoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti