perjantai 6. huhtikuuta 2012

Päivät 18 ja 19

Paino jatkaa edestakaisin keikkumista ja nyt alkaa jo olla aika toivoa, että toivottavasti tästä viikosta tulee EDES plusmiinusnolla-viikko eikä plussaviikko.

Torstaina ruuat olivat:

- aamupala: 1 dl mustikoita, partista, vähän vaniljakastiketta ja pellavansiemeniä
- lounas: annos lassakaa (kuvassa, eikö olekin ihanan näköistä? Maistui kuitenkin jostain syystä nyt paremmalta kuin sillä kertaa, kun sen tein), jälkiruuaksi kindermuna
- välipala: 100 g suklaakarkkeja (nää on mun pääsiäiskarkkeja)
- päivällinen: subwayn kanateriyakisalaatti (kanateriyakia, juustoa, jäävuorisalaattia, paprikaa, herkkukurkkua, oliiveja, jalapenoa ja southwest-kastiketta)

 Tänään puolestaan on mennyt:

-aamupala: 1 dl mustikoita, partista, vähän kermaa ja pellavansiemeniä
- lounas: (kuvassa) 200 g porsaanleikettä, maustevoita 4 nappia, jäävuorisalaattia ja vesimelonia
- välipala: 50 g suklaamuna ja loput niistä karkeista (taas todistettiin, ettei mulla vaan mikään muu herkku säily kaapissa kuin se tumma suklaa)
- iltapala: 1 omena kuorineen ja n. 200 g mämmiä + vaniljakastiketta, 3 palaa kipparijuustoa

Lassakasta on todettava, että maustaminen on tosiaankin A ja O, koska karppihan ei voi käyttää ollenkaan ketsuppia, koska ketsupissa on sokeria. Sitten noista maustevoinapeista kerrottakoon, että ne ovat todennäköisesti tuon ruuan se osanen, joka pitää nälkää kurissa. Siksi ne ovat siinä, vaikka niissä itsessään onkin reippaanlaisesti kaloreita (ovathan ne oikeastaan pelkää rasvaa), mutta koska tuossa kokonaisuudessa muuten on kaloreita ehkä 400 (jos olettaisi, että 1 pihvi on n. 150 kcal), joten kokonaisuus on maustevoinapeista huolimatta aika kevyt.

Sitten niistä karkeista. Varmaan siellä nyt yksi jos toinenkin ihmettelee, että miksi ihmeessä "laihdutuskuurilla" oleva / muuten vaan itsensä pienentämistä yrittävä on ostanut karkkia, kun sillä on muutenkin ollut tässä niitä kissanristiäisiä herkkuineen? 

Vastaus on lyhykäisyydessään, että en ole laihdutuskuurilla, vaan etsin pysyvää kevyempää elämäntapaa. Ja en ajatellut elää loppuelämäni pääsiäisiä kokonaan ilman suklaamunia, joten siksi en niistä tinkinyt nytkään. Ostin pääsiäisnamuikseni kuvassa näkyvät jutut. 50 g suklaamuna, 20 g suklaamuna ja tuollainen 200 g karkkipussi. Olin ajatellut, että nuo kestäisivät koko pääsiäisen enkä muita herkkuja söisi (paitsi tietenkin jotain ruokaa huomenna valmistujaisissani ja sunnuntaina round 2:lla pitää katsoa voinko ottaa pelkästään kupin teetä vai otanko jotakin vähäsen. Niin ja tietysti huomenillalla menee vähän alkoholia). 

Noh, olisihan se pitänyt tietää, ettei tahdonvoima riittänyt kuin siihen, että nämä tuli syötyä kahdessa päivässä 5 päivän sijaan. "Pääsiäisherkuttelutarve" kuitenkin nyt tyydytetty, enkä koe, että menetän mitään, vaikken enempää suklaata syökään näinä jäljellä olevana 3 päivänä. Ajattelin myös, että voisin korjata tätä "damagea" vähän juoksentelemalla. Eli sen lisäksi, että juoksin tänään noin 50 minuuttia, ajattelin käydä juoksemassa myös huomenna aamulla ja sunnuntaina illalla. Kun noista herkuista tuli nyt hieman "plussakaloreita", niin yksi juoksulenkki kuluttaa aina sen noin 700-800 kaloria riippuen siitä, kuinka kova syke sattuu olemaan. Tänään meni vain 740 kaloria, mutta juoksu tuntuikin tosi kevyeltä ja oisin juossut normaalia pidemmästi ellei niin sanotusti luonto olisi kutsunut ja piti ottaa suorastaan spurtti kotiin.


***
Illalla tehty täydennys:

Juup, eli protskujuoma vaihtui mämmiin, tulipa nyt sitten sitäkin syötyä. Ei tartte toiste, oli se sen makuista :D

Ja hitsit, melkein unohdin kirjata ne 3 juustoviisua. Tässä kyllä huomaa, että vaikka ei edes yritä huijata, niin alitajunta yrittää :D Kun jokainen suupala pitää kirjata, ei se olekaan niin helppoa touhua vaikka minäkin syön vain 3 kertaa päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti